Profile photo of dana

by

AGRALIM 2011

2 October 2011 in News si Editoriale

S-a incheiat Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM de la Iasi.
Desfasurat in perioada 29 septembrie – 2 octombire manifestarea s-a bucurat de participarea a unui numar impresionant de invitati.

Grupul de firme RACOVA Vaslui a fost reprezentat prin produsele a 5 dintre societatile sale: COMCEREAL Vaslui – cultura cerealelor si a plantelor tehnice, panificatie, comert; AGROCOMPLEX Barlad – cultura cerealelor si a plantelor tehnice, zootehnie, viticultura, panificatie, comert; MOPAN Suceava – morarit si panificatie, comert; ULEROM Vaslui – fabricarea uleiurilor vegetale brute si rafinate si ILVAS Vaslui – prelucrarea laptelui si a produselor lactate, comert.

CompaniaTEHNOFAVORIT a prezentat la Expozitia de utilaje si masini agricole de la Iasi o masina de erbicidat de ultima generatie, alaturi de utilaje fitosanitare de dimensiuni mai mici, masini pentru recoltat furaje si alte produse din portofoliul propriu sau al firmelor partenere din vestul Europei.

Targul de la Iasi a fost un important loc de intalnire pentru fermierii si reprezentanţii sectorului agricol din zona Moldovei cu tehnica noua . A oferit posibilitatea stabilirii de noi contacte directe si de a incheia noi afaceri.

Participanţii au facut cunostinta cu noile produse de pe piata agricola, si-au putut consolida imaginea de pe piata de profil, si-au dat seama de concurenta pentru a se putea pozitiona pe piata.

Ziua “Eco-Traditionala”, organizata azi, 2 octombrie 2011, in ultima zi a Targului AGRALIM, a fost dedicata in intregime produselor ecologice si produselor traditionale romanesti.

Conform statisticilor APIA Iasi, in anul 2010 la Iasi au fost inregistrate un numar de 42 de solicitari pentru acordarea de sprijin pentru imbunatatirea calitatii produselor in domeniul agriculturii ecologice.

Aliniindu-se la un trend international, Targul pentru Fermieri si Industria Alimentara AGRALIM a promovat in cadrul Sectiunii AGRO Traditional agricultura ecologica si consumul de produse obtinute din aceasta.

[youtube]KnmoMVOiSHI[/youtube]

(http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/facebook?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fagralim-2011%2F&linkname=AGRALIM%202011) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/twitter?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fagralim-2011%2F&linkname=AGRALIM%202011) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/google_plus?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fagralim-2011%2F&linkname=AGRALIM%202011) (https://www NULL.addtoany NULL.com/share)
Skip to toolbar