Profile photo of csaby

by

Agrocomert Holding S.A. isi mareste masiv prezenta in Transilvania

24 March 2013 in News si Editoriale

Asa cum a informat Domnul Gardan Dumitru Directorul General  al companiei Agrocomert Holding S.A., inca din anul 2012 a initiat un ambitios program de investitii menit sa apropie specialistii companiei de clientii Claas, Lemken, Amazone, Papadopoulos, Jeantil, Hawe, Oehler, Nardi, Fransgard precum si de toti agricultorii din Ardeal.

Astfel, in cursul anului 2012 dupa inaugurarea Filialei Ardud din Loc. Ardud, Jud. Satu Mare, s-au deschis 2 puncte de vanzari in Loc. Apahida, Jud. Cluj  si in Loc. Sebes, Jud. Alba, iar pentru anul 2013 sunt programate a fi deschise in luna aprilie un Centru Regional in Loc. Cristesti, Jud. Mures si pana la sfarsitul anului 2013 o noua Filiala la Cluj.

Inca odata compania dovedeste ca “Intotdeauna alaturi de tine” nu este doar un slogan, ci este filozofia companiei si ea se regaseste in spiritul tuturor angajatilor ei.

Investitia cea mai mare in aceasta regiune este noul Centru Regional Transilvania, care se doreste a ridica la standarde inalte de eficienta si profesionalism serviciile oferite de catre companie clientilor sai.

Centrul Regional Transilvania cuprinde facilitati moderne pentru lucrari de service si mentenanta in cadrul unui atelier de reparatii dotat la un inalt nivel tehnic, un centru de scolarizare si training, un show room spatios si bine reprezentat precum si un depozit de piese de schimb generos dimensionat pentru a asigura clientilor timpi foarte scurti de aprovizionare si o disponibilitate maxima.

Incepand cu data de 03.04.2013, la dispozitia agricultorilor transilvaneni in cadrul acestui Centru Regional sta o echipa formata din 5 specialisti sales si after sales, toti angajatii beneficiind deja de stagii de scolarizare la furnizorii companiei.

“Eficienta, competenta si profesionalism” sunt cuvintele care ghideaza activitatea echipei Agrocomert Holding S.A.

(http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/facebook?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fagrocomert-holding-s-a-isi-mareste-masiv-prezenta-in-transilvania%2F&linkname=Agrocomert%20Holding%20S NULL.A NULL.%20isi%20mareste%20masiv%20prezenta%20in%20Transilvania) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/twitter?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fagrocomert-holding-s-a-isi-mareste-masiv-prezenta-in-transilvania%2F&linkname=Agrocomert%20Holding%20S NULL.A NULL.%20isi%20mareste%20masiv%20prezenta%20in%20Transilvania) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/google_plus?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fagrocomert-holding-s-a-isi-mareste-masiv-prezenta-in-transilvania%2F&linkname=Agrocomert%20Holding%20S NULL.A NULL.%20isi%20mareste%20masiv%20prezenta%20in%20Transilvania) (https://www NULL.addtoany NULL.com/share)
Skip to toolbar