Profile photo of csaby

by

Banca Italo Romena ofera solutii de leasing financiar persoanelor juridice

25 April 2013 in News si Editoriale

Banca Italo Romena ofera solutii de leasing financiar persoanelor juridice

Bucuresti, 18 martie 2013

Banca Italo Romena sustine afacerile antreprenorilor punand la dispozitia acestora solutii de finantare in sistem leasing financiar, in conditii avantajoase.
Solutiile de leasing oferite de catre Banca acopera trei tipuri de finantare: Leasing Auto destinat achizitiei de autoturisme, autovehicule comerciale, industriale si speciale noi; Leasing Echipamente pentru dezvoltarea si modernizarea capacitatilor de productie in sectorul agricol, alimentar, textil, al constructiilor si al prelucrarii de materii prime; Leasing Imobiliar destinat achizitiei de birouri, spatii comerciale si industriale, atat prin finantari de tip “buy and lease”, cat si prin finantari de tip “sale and lease back”.
Finantarile pot fi acordate in lei sau euro, pe durate cuprinse intre 1 si 10 ani, in functie de obiectul finantarii. Banca poate finanta pana la 85% din valoarea de achizitie a bunului ce face obiectul contractului de leasing.
„Sectorul societatilor comerciale reprezinta un segment de interes pentru Banca Italo Romena, motiv pentru care dorim sa le oferim ca alternativa de finantare, solutiile de leasing in cadrul proiectelor acestora de eficientizare si reinnoire tehnologica a parcului de bunuri. In plus, clientii beneficiaza de avantajele de a lucra cu o singura institutie care ofera servicii financiare integrate bancare si de leasing, ce se traduc prin reduceri de costuri si timp in cadrul operatiunilor de leasing”, a declarat Roberto Broggini, Directorul Comercial al Bancii Italo Romena.
Banca Italo Romena
Banca Italo Romena a fost infiintata in anul 1980 si reprezinta un prim exemplu de joint-venture intre Italia si Romania in sectorul bancar. In anul 1997 a fost deschisa Sucursala Bucuresti, iar din anul 2000 Banca Italo Romena face parte din Grupul Veneto Banca, care se afla printre primele 12 institutii financiar-bancare din Italia.
Din 2001, Banca Italo Romena si-a dezvoltat treptat reteaua teritoriala si portofoliul de clienti. Dintr-o banca orientata, la inceput, catre segmentul corporate, in special catre societatile italiene, aceasta s-a deschis treptat si catre societatile romanesti si segmentul retail.
Sediul central al Bancii Italo Romena se afla in Italia (provincia Treviso), iar in Romania aceasta opereaza prin Sucursala Bucuresti, a carei retea cuprinde 22 de agentii, dintre care 5 se afla in Bucuresti, iar restul in cele mai importante orase.

Informatii suplimentare despre produsele de finantare oferite de catre Banca Italo Romena se regasesc aici (https://www NULL.italo-romena NULL.ro/Leasing)

(http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/facebook?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fbanca-italo-romena-ofera-solutii-de-leasing-financiar-persoanelor-juridice%2F&linkname=Banca%20Italo%20Romena%20ofera%20solutii%20de%20leasing%20financiar%20persoanelor%20juridice) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/twitter?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fbanca-italo-romena-ofera-solutii-de-leasing-financiar-persoanelor-juridice%2F&linkname=Banca%20Italo%20Romena%20ofera%20solutii%20de%20leasing%20financiar%20persoanelor%20juridice) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/google_plus?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fbanca-italo-romena-ofera-solutii-de-leasing-financiar-persoanelor-juridice%2F&linkname=Banca%20Italo%20Romena%20ofera%20solutii%20de%20leasing%20financiar%20persoanelor%20juridice) (https://www NULL.addtoany NULL.com/share)
Skip to toolbar