Profile photo of dana

by

Casa Motului – Arieseni

23 September 2011 in Agroturism

Descrierea firmei:
Departe de aglomeraţia oraşului, în mijlocul naturii, pensiunea Casa Moţului Arieseni Muntii Apuseni vă oferă o oază de linişte creată special pentru familie. Astfel, dorim să răspândim ideea clădită de moţii primitori, în care familia şi tradiţia sunt puse la loc de cinste. Aşadar, am creat un locşor la munte plin de bună-dispoziţie, potrivit pentru cazare in Arieseni si care vă va face să uitaţi de grijile vieţii de zi cu zi.
Prin atmosfera creată de noi şi împrejurimile spectaculoase din zona Valea Ariesului, Muntii Apuseni, timpul nu va mai avea însemnătate. Puteţi alege pentru cazare între camere şi apartamente pentru una, două sau mai multe persoane, destule pentru 30 de oaspeţi, întocmai rânduite pentru a vă mulţumi pe deplin. Încăperile sunt amenajate după datina unei case primitoare, mobilierul fiind într-un stil rustic, iar lenjeria ţesută din in şi cânepă.
Pentru a păstra tradiţia moţilor prin care cel mai de preţ lucru este familia, pensiunea Casa Moţului are grijă de toţi cei dragi! Astfel, am creat o cameră special amenajată pentru copii, unde vor găsi jucării după plac şi îi vom supraveghea în timp ce părinţii îşi fac un alt program vizitand diversele obiective turistice din Arieseni sau alte zone.
Deasemenea va stam la dispozitie cu informatii despre minunata zona cu care ne mandrim. Toti iubitorii de munte, de natura si de activitati in aer liber pot vizita in imprejurimi obiective turistice de la biserici si manastiri fortificate, biserici de lemn, mori vechi de apa, muzee istorice si etnografice sau case memoriale, pana la minele romane de la Rosia Montana, rezervatii botanice (poieni, paduri, fanete), complexe naturale (chei, cascade), geologoce (calcare, rape, grohotisuri, pinteni) si speologice (avene, pesteri, grote sau ghetari).
Peisajele superbe, pesterile, cascadele, diversele formatiuni stancoase, fac din aceasta parte a tarii – Muntii Apuseni – o adevarata comoara pe care va invitam sa o cunoasteti sau sa o redescoperiti. Dupa drumetiile prin imprejurimi, pensiunea Casa Motului va va astepta cu mese imbelsugate de bucate traditionale si ispititoare, din ingrediente sanatoase si naturale, cu vinuri bune, intr-un spatiu traditional, primitor si unic.
Asadar, indiferent de eveniment, pensiunea noastra va oferta dincolo de un loc de cazare, o atmosfera armonioasa si calda, intr-un colt de natura pe care vi-l veti aminti intotdeauna cu placere.
Va asteptam cu drag!

Noutatile firmei:
OFERTE SPECIALE
OFERTA SPECIALA DE SFANTUL IOAN 2011 REDUCERE 10% DIN CAZARE SI MASA PENTRU TOTI SARBATORITII CU NUMELE ION/IOANA SI NUME DERIVATE VALABILITATE: pana in 20/12/2010 sau dupa 3 ianuarie 2011 O Saptamana de Vis la Munte
Pensiunea Casa Motului va invita sa va petreceti O SAPTAMANA DE VIS la munte.
Oferta – “Stai 7 platesti 6” : cuprinde 7 nopti cazare cu demipensiune – cu micul dejun si pranz sau cina incluse.
Tarifele incep de la 700 Lei/persoana cazare in camera dubla matrimoniala cu mic dejun si pranz sau cina incluse/7 nopti – in functie de tipul de camera ales ( single, pat suplimentar, dubla matrimoniala cu terasa, apartament de lux ) tarifele difera, mentinandu-se insa oferta de 6 nopti + 1 GRATIS.
Nota:  – micul dejun este sub forma de bufet suedez
– pranzul sau cina se alege din meniul restaurantului si include 3 feluri de mancare : supa/ciorba, preparate din carne, garnitura, salata si desert.
Copiii pana la 12 ani au cazare si mic dejun gratis. La pranz sau la cina vor achita doar cat consuma
Peste 12 ani vor avea nevoie de pat extra. Tarif: 650 lei/7 nopti cazare cu demipensiune
ORGANIZAM TEAM-BUILDING Tarife in functie de perioada si numar de persoane. Capacitate maxima 30 pers.
Oferta Speciala Sejur 4 nopti – Platesti 3 stai 4 – De Luni pana Vineri valabila pana in 20/12/2010 sau dupa 3 ianuarie 2011
Tarif: 400 lei/persoana/cazare 4 nopti in camera dubla matrimoniala cu demipensiune – mic dejun si pranz sau cina incluse (copiii pana la 12 ani au cazare si mic dejun gratis, la pranz sau la cina urmand sa plateasca doar cat consuma)
Peste 12 ani vor avea nevoie de pat extra. Tarif: 360 lei/4nopti cazare cu demipensiune

Oferta “Taiatul Porcului” – de Joi pana Duminica – valabilitate dupa Boboteaza 2011
Minim 16 persoane
Pachetul include: 3 nopti cazare cu demipensiune: mic dejun si pranz sau cina incluse, in ziua de Vineri participarea la taiatul si pomana porcului impreuna cu tuica/afinata/vin din partea casei, o excursie organizata la alegere la Ghetarul de la Vartop sau Galeriile Romane de la Rosia Montana
La plecare fiecare familie va primi un pachet din porcul taiat ( carnati, cartabos, toba, slanina, jumari)-preparatele din carne se pregatesc dupa gustul dorit
Tarif: 400 lei/persoana/intreg pachetul
Adresa:
Pensiunea Casa Motului Comuna Arieseni
Sat Galbena nr.468
Cod postal 517040
judetul Alba
GPS
46o28′ 48.43″ N
22o43′ 55.63″ E

Telefon: 0751 220 498; 0258 779 089
Email: casamotului@gmail.com
Web: www.casamotului.ro

Persoane de contact:
Pensiunea Casa Motului
Telefoane
0751 220 498
0743 040 556
0258 779 089
Fax
0258 779 889

(http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/facebook?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fcasa-motului-arieseni%2F&linkname=Casa%20Motului%20%E2%80%93%20Arieseni) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/twitter?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fcasa-motului-arieseni%2F&linkname=Casa%20Motului%20%E2%80%93%20Arieseni) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/google_plus?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fcasa-motului-arieseni%2F&linkname=Casa%20Motului%20%E2%80%93%20Arieseni) (https://www NULL.addtoany NULL.com/share)
Skip to toolbar