Profile photo of dana

by

Este posibila relansarea productiei prin stimularea consumului?

18 October 2011 in News si Editoriale

 

In agricultura, la fel ca si in orice alt sector de productie nu suntem interesati numai de producerea bunurilor de consum dar mai ales ne intereseaza desfacerea acestora.

Legatura dintre productie si desfacere este reciproca. Una o determina pe cealalta.

“Volatilitatea preţurilor produselor agricole este dată de lipsa producţiei. Producţia are la bază mai multe neajunsuri, în principal o fiscalitate mare, investiţii reduse în sectorul agricol, lipsa comasării terenurilor agricole, lipsa unei bănci de profil, pierderea pieţei interne în favoarea importurilor, informaţii puţine şi o consultanţă aproape inexistentă etc.”, spicuim dintr-un articol al Dr. ing. Daniel BOTĂNOIU (http://www NULL.agro-business NULL.ro/relansarea-productiei-prin-stimularea-consumului/2011/10/15/ )

Este suficienta lecturarea in intregime a acestui articol pentru a vedea care sunt masurile de relansare. La indemana noastra? Cu putin efort : da!

(http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/facebook?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Feste-posibila-relansarea-productiei-prin-stimularea-consumului%2F&linkname=Este%20posibila%20relansarea%20productiei%20prin%20stimularea%20consumului%3F) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/twitter?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Feste-posibila-relansarea-productiei-prin-stimularea-consumului%2F&linkname=Este%20posibila%20relansarea%20productiei%20prin%20stimularea%20consumului%3F) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/google_plus?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Feste-posibila-relansarea-productiei-prin-stimularea-consumului%2F&linkname=Este%20posibila%20relansarea%20productiei%20prin%20stimularea%20consumului%3F) (https://www NULL.addtoany NULL.com/share)
Skip to toolbar