Profile photo of dana

by

Horst Mosolf GmbH & Co. KG

23 September 2011 in Transporturi

Descrierea firmei:
Cu o flota de peste 100 de autovehicule speciale, ca de exemplu trailere si platforme, preluam transportul utilajelor agricole, de constructii, camioane, busuri, precum si alte masini de toate tipurile. Transporturile spre Europa de Est sunt pentru noi la ordinea zilei. Flota noastra de masini de transport este echipata cu cele mai moderne mijloace de comunicare.  De asemenea avem autorizatii permanente de transport agabaritic pentru cele mai importante tari europene. Aliantele strategice si reteaua multimodala pe care o avem, asigura oricand o derulare sigura si la termen a comenzilor. Astfel ne-am specializat pe transporturi individuale de autovechile noi si second hand pe tot teritoriul Europei. Totodata suntem parteneri in cea mai impotanta bursa online pentru tehnica agricola.
Servicii
Logistica
Dotat cu o gama variata de echipamente sofisticate, grupul MOSOLF dispune de peste 800 de autovehicue speciale in intreaga Europa. Pe langa transport maritim,  dispunem de un depou propriu si de transport feroviar. La acestea se adauga cooperari de durata si parteneriate strategice cu care putem rezolva si cele mai complexe probleme ce pot aparea.

Automotive Railway
Mosolf Automotive Railway GmbH (MAR) efectueaza transorturi feroviare de masini de marfa si persoane. Utilizam vagoanele speciale ale propriei flote, care in urmatorii ani vor creste de la 250 de autovehicule la 500. Vagoanele pot fi utilizate in aproape fiecare tara din Europa, avand restrictii doar acolo unde ecartamentul este diferit. (de ex. Spania).Transportul se face cu trenuri care transporta vagoane propii – asa numitele trenuri bloc. Pentru transport, MAR alege compania feroviara care are pentru transportul in cauza cel mai bun raport pret-prestare serviciu. Performanta MAR se ghideaza dupa cerintele fiecarui client si poate fi extinsa prin integrarea altor servicii oferite de grupul MOSOLF: tot ce este posibil la transportul pe sosea, poate fi oferit in combinatie cu transportul feroviar.

Tehnica
Sansele care ni s-au oferit prin avansarea tehnologiilor si a individualizarii crescande a domeniului automotive, le-am utilizat consecvent. Oferim un protofoliu larg de servicii, incepand de la constructia de masini speciale, montarea dotarilor suplimentare  pana la  servicii de lacuire, mecanica si tinichigerie. Evaluarea autovehiculelor si efecuarea de inspectii tehnice si mentenanta se incadreaza in activitatea noastra zilnica.

Fleet business
In cadrul Fleet-Business toate componetele performante in domeniile tehnica, service si logistica pentru masini noi, masini inchiriate, masini in leasing, retur din leasing, masini provenite din insolventa, licitatii, masini second hand, parcare si transport sunt conectate in grupul MOSOLF pentru a oferi o solutie orientata spre client.

Noutatile firmei:
Acord de parteneriat de formare profesionala cu Scoala Reala Freihof si Liceul Teoretic Schloß
La 22.03.2010 s-au incheiat pareneriate de formare profesionala intre Horst Mosolf GmbH & Co. KG si doua scoli din Kirchheim. In continuare a fost semnat un acord de cooperare cu Scoala Reala Freihof, reprezentata prin directorul scolii, dl. Schweizer si dl. profesor Reiniger, responsabil cu formarea profesionala. In continuare a fost incheiat acordul de cooperare cu Liceul teoretic Schloß, reprezentat prin directoul liceului, dna. Heffner si responsabilul formarea profesionala, dl. Machoczek.

Adresa:
Horst Mosolf GmbH & Co. KG
Internationale Spedition
Dettinger Str. 157-159
73230 Kirchheim/Teck

Email: mosolf@mosolf.de
Web:  mosolf.de (http://www NULL.mosolf NULL.de)


View larger map (http://maps NULL.google NULL.com/maps?client=opera&rls=en&q=Horst+Mosolf+GmbH+%26+Co NULL.+KG%E2%80%8E+Dettinger+Stra%C3%9Fe+157+73230+Kirchheim+07021+809-0&oe=utf-8&channel=suggest&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wl&source=embed)

 

(http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/facebook?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fhorst-mosolf-gmbh-co-kg%2F&linkname=Horst%20Mosolf%20GmbH%20%26%20Co NULL.%20KG) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/twitter?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fhorst-mosolf-gmbh-co-kg%2F&linkname=Horst%20Mosolf%20GmbH%20%26%20Co NULL.%20KG) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/google_plus?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fhorst-mosolf-gmbh-co-kg%2F&linkname=Horst%20Mosolf%20GmbH%20%26%20Co NULL.%20KG) (https://www NULL.addtoany NULL.com/share)
Skip to toolbar