Profile photo of dana

by

KWS SEMINŢE SRL

23 September 2011 in Importatori, Samanta si agrochimizare

Descrierea firmei:
KWS-experienta si produsele noastre, profitul viitorului tau !
Activităţile KWS au îmbinat întotdeauna atât oportunităţile, cât şi riscurile asociate, într-o manieră responsabilă şi orientată către valori şi rezultate pozitive.
Obiectivul KWS este de a securiza şi de a extinde poziţia pe piaţa seminţelor din România în rândul primelor trei mari companii.
Portofoliul de produse diversificat şi performant, calitatea seminţelor la standard înalt, inovaţia, abilităţile, pasiunea şi profesionalismul echipei KWS, încrederea şi transparenţa care stau la baza parteneriatelor noastre, toate au contribuit la recunoaşterea companiei noastre pe piaţa seminţelor, la dezvoltarea performanţei, elemente care asigură succesul pe termen lung.
Contactul direct cu toţi partenerii noştri, analiza şi observarea cu atenţie a pieţei, activitatea intensă de cercetare şi ameliorare, precum şi dialogul activ stau la baza strategiei noastre, asigurând astfel identificarea în stadiul timpuriu a cerinţelor din toate segmentele.
KWS mulţumeşte tuturor partenerilor pentru contribuţia la această dezvoltare. Astfel, cu un grad ridicat de responsabilitate, vom continua să optimizăm produsele şi serviciile către toţi fermierii din România, făcând toate eforturile pentru a ne ridica la nivelul tuturor exigenţelor şi în anul 2010.
Doriana Niţu
Director General
KWS Seminţe srl

Noutatile firmei:
KWS este prezent în Romania din 1993 cand a introdus primele testari ale hibrizilor săi. În 1995 a demarat prima promovare a soiurilor de rapiţă şi a hibrizilor de porumb continuând cu activitatea de comercializare a lor. Din 2002, KWS s-a implicat în producerea de sămânţă hibridă la porumb şi floarea soarelui, înfiintând în acelaşi an şi KWS SEMINTE SRL – subsidiara Grupului german în România. Ca şi cota de piaţă, KWS este poziţionată pe locul 2 pe piaţa seminţelor din România, între companiile multinaţionale ce activează în acest domeniu(conform Raportului Kleffmann 2005).

În anul 2005, KWS SEMINTE a demonstrat prin calitatea produselor şi profesionalismul echipei sale, că este un jucator de piaţă inovator şi puternic, capabil să ofere parteneriate de lungă durată cu fermierii români. Rezultatele obţinute în loturile demonstrative şi culturile comerciale, au dovedit adaptabilitatea materialului genetic creat de KWS şi potenţialul economic ridicat la toate cele 4 produse oferite: sfeclă de zahăr, floarea – soarelui, porumb şi rapiţă.

Adresa:
Str. Braţului, nr. 30
sector 2, Bucureşti, România

Telefon: +40 21 315 42 80
Email: office@kws.ro
Web: www.kws.ro

(http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/facebook?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fkws-seminte-srl%2F&linkname=KWS%20SEMIN%C5%A2E%20SRL) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/twitter?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fkws-seminte-srl%2F&linkname=KWS%20SEMIN%C5%A2E%20SRL) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/google_plus?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fkws-seminte-srl%2F&linkname=KWS%20SEMIN%C5%A2E%20SRL) (https://www NULL.addtoany NULL.com/share)
Skip to toolbar