Profile photo of dana

by

Pensiunea Schwabenhaus

23 September 2011 in Agroturism

Descrierea firmei:
“Schwabenhaus” a fost mai intai o idee nascuta in mintea unor oameni cu proiectia viitorului raportata la trecutul svabilor banateni.

Astazi, Pensiunea “Schwabenhaus” este o locatie deosebita in peisajul turistic romanesc, o pensiune care isi doreste sa satisfaca si cele mai exigente cereri ale clientilor.
Conditiile de cazare sunt cele ale unei pensiuni de patru margarete care tin neaparat sa nu se ofileasca odata cu trecerea timpului.
Restaurantul ofera mancaruri traditionale svabesti si romanesti, dupa retete demult uitate (Carte de bucate din 1909), stropite cu vinuri de marca.
Crama Schwabenhaus va invita sa savurati unele dintre cele mai fine si aromate licori, peste care trecerea timpului isi face simtita amprenta
Nu ratati placerea de a savura o bautura racoritoare sau o cafea pe terasa pensiunii noastre..
Locuind la “Schwabenhaus” oaspetii se pot bucura de linistea unei gradini generoase si pot vizita intreg arealul svabesc

Noutatile firmei:
Planificati un eveniment deosebit? Fie ca este vorba despre o nunta, botez, un banchet, sau petrecerea firmei, pensiunea noastra ofera facilitatile si cadrul ideal pentru organizarea acesteia.
Pensiunea “Schwabenhaus”, prin funcţionalitate, este locul ideal pentru organizarea unor întâlniri sau evenimente deosebite. Sala multifuncţională poate găzdui până la 150 de persoane.
Adresa:
Comuna Sandra, Nr.277 judetul Timis

Telefon: +40 256 379 322; +40 722 358 253
Email: pensiune@schwabenhaus.ro
Web: www.schwabenhaus.ro  (http://www NULL.schwabenhaus NULL.ro/ro/)

 

 

(http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/facebook?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fpensiunea-schwabenhaus%2F&linkname=Pensiunea%20Schwabenhaus) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/twitter?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fpensiunea-schwabenhaus%2F&linkname=Pensiunea%20Schwabenhaus) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/google_plus?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fpensiunea-schwabenhaus%2F&linkname=Pensiunea%20Schwabenhaus) (https://www NULL.addtoany NULL.com/share)
Skip to toolbar