Profile photo of Georg

by

Bine ati venit la Agro Network!

21 September 2011 in Acasa

Acest portal se doreste un altfel de portal. Acest portal va apartine voua, tuturor agricultorilor, proprietarilor de pensiuni, furnizori si clienti din universul AGRO.

Am hotarat sa dedicam acest site acelor agricultori care nu sunt profesionisti in www, marketing sau PR, pentru a le oferi posibilitatea de a se face cunoscuti si de a se exprima liber in orice porbleme ale agriculturii. Vrem sa aducem aici prestatori de servicii, importatori si distribuitori de utilaje agricole, seminte, ingrasaminte, erbicide si pesticide. Speram ca veţi gasi pe acest site cel mai rapid mod de a cumpara, vinde sau inchiria produse, veti gasi transport sau, daca este necesar, consultanta profesionala si sprijin.

Asteptam feedback-ul dvs. pentru a face ofertele noastre mai bune. Suntem convinsi ca putem misca impreuna ceva in sectorul agricol. Si aceasta din cauza ca nu am incetat sa credem in agricultura romaneasca si in agricultori.

Totul trebuie sa fie la un click departare. Dorim sa gasiti aici drumul cel mai scurt si direct intre toti membrii acestei comunitati.

Agro-network.ro este locul unde povestile de succes sunt la ele acasa, povesti de success care ar trebui sa motiveze toţi agricultorii din România.

Echipa agro-network.ro

(http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/facebook?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fsalut-lume%2F&linkname=Bine%20ati%20venit%20la%20Agro%20Network%21) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/twitter?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fsalut-lume%2F&linkname=Bine%20ati%20venit%20la%20Agro%20Network%21) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/google_plus?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fsalut-lume%2F&linkname=Bine%20ati%20venit%20la%20Agro%20Network%21) (https://www NULL.addtoany NULL.com/share)
Skip to toolbar