Profile photo of csaby

by

Sansepolcro, orasul cu mai multe perspective

2 September 2012 in Agroturism, News si Editoriale

O destinatie intresanta in Toscana este si orasul Sansepolcro. Situat la jumatatea distantei dintre Arezzo si San Marino, orasul Sansepolcro te imbie sa pasesti pe stazile vechi situate in centrul istoric dominat de impozantul Dom. Aici ai sansa sa admiri tablouri si lucrari artisitice a unor celebri artisti toscani. Pentru turistii cu inclinatii si interese in lumea modei,

“fashionisti” cum sunt denumiti pe catre localnici, un reper de neratat este celebra fabrica de camasi si textile INGRAM care isi are sediul in Sansepolcro. Outletul de fabrica ofera o gama impresionanta de textile la preturi suportabile.

Pentru cei care doresc a inopteze la Sansepolcro, recomandam hotelul “La Balestra”. Hotelul are facilitati de cazare excelente si un restaurant cu adevarat deosebit. In cazul in care ati ajuns la acest hotel in ziua de vineri, NU EZITATI sa cereti preparate din peste proaspat. Va asiguram ca o sa aveti o experienta de neuitat !!

(http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/facebook?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fsansepolcro-orasul-cu-mai-multe-perspective%2F&linkname=Sansepolcro%2C%20orasul%20cu%20mai%20multe%20perspective) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/twitter?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fsansepolcro-orasul-cu-mai-multe-perspective%2F&linkname=Sansepolcro%2C%20orasul%20cu%20mai%20multe%20perspective) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/google_plus?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fsansepolcro-orasul-cu-mai-multe-perspective%2F&linkname=Sansepolcro%2C%20orasul%20cu%20mai%20multe%20perspective) (https://www NULL.addtoany NULL.com/share)
Skip to toolbar