Profile photo of dana

by

SC OEHLER MECANICA SRL

23 September 2011 in Importatori, Masini si utilaje agricole

Descrierea firmei:
SC OEHLER MECANICA SRL este o companie autorizata dedicata producerii si comercializarii de remorci agricole. Desi, o firma noua pe piata romaneasca, fiind o societate mixta romano-germana, are o vasta experienta in domeniul producerii de remorci agricole datorita Know-How – ului de nivel european.
Oehler este un nume cunoscut si apreciat în domeniul agricol in intreaga Europa. Societatea vine in sprijinul dezvoltarii agriculturii romanesti, punand la dispozitie un program complex de remorci agricole, cuprinzand ultimele noutati in domeniu, program ce va deschide noi orizonturi. Prin diversitatea produselor noastre se acopera un spectru foarte larg al activitatilor agricole (si forestiere) ce poate satisface atat cerintele intreprinzatorilor micilor cat si ai celori mari.
Gama de produse oferite:
remorci agricole monoax basculabile pe trei parti de 3,5 – 7 tone greutate totala admisa, remorci agricole cu doua axe basculabile pe trei parti de la 8 tone pana la 18 tone greutate totala admisa, remorci agricole basculabile pe trei parti cu doua axe si cu suspensie tandem de la 7 tone pana la 20 tone greutate totala admisa, remorci combinate, de la remorci agricole monoax (cu o axa) de 6 tone pana la remorci agricole cu doua axe de 16 tone (cu posibilitatea echiparii si cu macara de încarcare), remorci agricole cu bena basculabila pe spate cu suspensie tandem sau tridem, de la 12 la 33 de tone greutate totala admisa, remorci de transport forestier (corhanit) de 8 – 12 tone, remorci pentru împrastiat gunoi cu sarcina/greutate totala admisa de 8 – 12 tone,

Noutatile firmei:
Remorca cu descarcare pe orizontala, cu oblon impingator si podea mobila (ASW200) Aceasta remorca se poate realiza atat in varianta cu doua axe cu suspensie tandem cat si cu trei axe.
Mai multe date despre ASW 200 gasiti in catalogul de produse.

Date tehnice / Echipare de baza:
Masa totala admisa: 20 t Ecartament cca.: 1.950 mm
Dimensiuni bena-interior: 6800 x 2350 x 2000 mm Sarcina max.admisa pe axe: 19.000 kg
Roti – echipare standard: 550/60-22,5/12PR resapate Volum: 32 m3
Masa proprie cca.: 6.980 kg
Lungime totala: 9.060 mm
Latime totala: 2.550 mm
Înaltime bena: 2.000 mm
Înaltimea platformei: 1.450 mm Din 2010, Oehler pune la dispozitia clientilor doua categorii de produse: Standard si Profi. Remorca cu descarcare pe orizontala, cu oblon impingator si podea mobila 20t greutate toatala admisa Volum mare de incarcare Datorita tehnicii de descarcare prin impingere pe orizontala nu sunt probleme de stabilitate pe teren accidentat Descarcare fara probleme in cazul unor hale de joasa inaltime Bunurile transportate pot fi compacte, respectiv dozate

Web: oehler (http://www NULL.oehlermecanica NULL.ro/)

(http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/facebook?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fsc-oehler-mecanica-srl%2F&linkname=SC%20OEHLER%20MECANICA%20SRL) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/twitter?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fsc-oehler-mecanica-srl%2F&linkname=SC%20OEHLER%20MECANICA%20SRL) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/google_plus?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fsc-oehler-mecanica-srl%2F&linkname=SC%20OEHLER%20MECANICA%20SRL) (https://www NULL.addtoany NULL.com/share)
Skip to toolbar