Profile photo of dana

by

Ultimele noutati in lumea furnizorilor de utilaje agricole

3 October 2011 in News si Editoriale

Un titlu mult asteptat de cea mai mare parte a agricultorilor.

In realitate insa ce se schimba in lumea furnizorilor de utilaje agricole?

Doua evenimente majore au modificat structura jucatorilor din aceasta piata. 

Incepem cu premiera pentru Romania. Pasul facut de compania germana CLAAS care, dupa ce 16 ani a fost  reprezentanta doar de firma SC AGROCOMERT HOLDING SA Timisoara, a hotarat sa deschida o entitate de reprezentare proprie.

Cel de-al doilea eveniment priveste firma Tadis Agro, importatorul CASE in Romania care, a pierdut atat dreptul de reprezentare, cat si de comercializare a brandului CASE in Romania.

Desigur putem intui si comenta motivele acestor schimbari dar nu o vom face acum. Tot ce ne dorim  e ca aceste schimbari sa aduca o imbunatatire a serviciilor oferite in Romania, o abordare si mai occidentala a furnizarii de tehnica agricola de ultima ora.
Ne gandim deja cu nerabdare la primul eveniment expozitional de amploare din primavara anului viitor de la RomAgroTec, eveniment organizat cu participarea directa a unui producator de utilaje agricole de prim rang la nivel mondial.
Asteptam reactia celorlati furnizori majori de utilaje agricole. CLAAS, asa cum a facut-o in repetate randuri, ridica inca o data stacheta calitatii serviciilor in Romania impunand noi standarde de calitate.

Csaba Kis
Octombrie 2011, Germania

(http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/facebook?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fultimele-noutati-in-lumea-furnizorilor-de-utilaje-agricole%2F&linkname=Ultimele%20noutati%20in%20lumea%20furnizorilor%20de%20utilaje%20agricole) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/twitter?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fultimele-noutati-in-lumea-furnizorilor-de-utilaje-agricole%2F&linkname=Ultimele%20noutati%20in%20lumea%20furnizorilor%20de%20utilaje%20agricole) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/google_plus?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fultimele-noutati-in-lumea-furnizorilor-de-utilaje-agricole%2F&linkname=Ultimele%20noutati%20in%20lumea%20furnizorilor%20de%20utilaje%20agricole) (https://www NULL.addtoany NULL.com/share)
Skip to toolbar