Profile photo of dana

by

Un sinonim pentru calitate: Made in Italia!

19 October 2011 in News si Editoriale

 

Agrex este o firma italiana dinamica si in continua expansiune care concepe, realizeaza si comercializeaza in lumea intreaga utilaje pentru agricultura.
Actiune intotdeauna orientata spre o perfectionare continuă şi satisfacerea pe deplin a clienţilor sai. 
Agrex a realizat o serie de investitii in sectorul tehnic, comercial si de productie in scopul de a le optimiza.
In mai bine de 35 de ani de activitate a cucerit o pozitie importanta printre cele mai serioase companii de pe piaţa naţionala şi internaţionala datorită imaginaţiei mari şi angajamentului de a se reînnoi constant.
In ultimii ani au folosit metodele “Productie Lean” datorita carora au reusit sa reduca la minim gazul, bio gazul scurgerile si defectele de fabricatie imbunătăţind în acelaşi timp standardele de calitate. Aceasta oferind produselor firmei aceasta valoare adăugată care le distinge pe piaţa mondiala.
Garantia lui Agrex este aceasta calitate!
Firma utilizeaza  exclusiv materiale fiabile, certificate, atent selectionate de la cei mai buni furnizori
Excelenta Agrex gaseste o confirmare în testele ulterioare de calitate, făcute în fabrică înainte de livrare, in asistenta aplicata si in gestiunea serviciilor post-vanzare.
Clientii lor sunt prezenti in lumea intreaga. Acestia administreaza exploatari de mici sau mari dimensiuni, cultiva produse agricole diferite, lucreaza in diferite conditii climaterice si de-a lungul a numerosi ani, ei aleg produsele Agrex.

(http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/facebook?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fun-sinonim-pentru-calitate-made-in-italia%2F&linkname=Un%20sinonim%20pentru%20calitate%3A%20Made%20in%20Italia%21) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/twitter?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fun-sinonim-pentru-calitate-made-in-italia%2F&linkname=Un%20sinonim%20pentru%20calitate%3A%20Made%20in%20Italia%21) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/google_plus?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fun-sinonim-pentru-calitate-made-in-italia%2F&linkname=Un%20sinonim%20pentru%20calitate%3A%20Made%20in%20Italia%21) (https://www NULL.addtoany NULL.com/share)
Skip to toolbar