Profile photo of csaby

by

Va propun o investitie in cunoastere

9 November 2011 in News si Editoriale

O deplasare pina la HANOVRA, Germania, la AGRITECHNICA – cel mai mare eveniment expozitional agro din Europa.

Este adevarat, este departe, implica costuri demne de luat in calcul, dar oferta este de-a dreptul fabuloasa.

Nu pot uita intrebarea pe care mi-a adresat-o un agricultor: “Are vreun folos o asemenea
investitie, cand si in Romania sunt organizate targuri de profil?”

Am raspuns: “Are!”

Ca in orice lucru pe lume, exista argumente pro si contra in justificarea unei asemenea
deplasari.

Bineinteles exista si fermieri fericiti, care viziteaza aproape fiecare editie la
invitatia producatorilor de utilaje sau a dealerilor din Romania. Dar, chiar daca nu va
aflati printre acestia, va rog sa nu pierdeti prilejul sa vedeti cea mai mare si cea mai
profesionala expozitie de utilaje si tehnica agricola din Europa – AGRITEHNICA
Hanovra, Germania.

Este o ocazie unica de a vedea laolalta toti marii si mai micii producatori de utilaje
agricole, de solutii tehnologice agricole din lume, care expun cele mai recente creatii ale departamentelor lor de cercetare si productie.

Fiecare editie a acestui consacrat eveniment expozitional a marcat premiere tehnologice la care puteti fi si dumneavoastra  de data aceasta prezent.

Si un lucru demn de  luat in seama: toti expozantii expun cele mai performante si inovative produse, fara a face o filtrare (“alese pentru piata din Romania”) asa cum fac unii dealeri de utilaje din Romania.

AGRITECHNICA ar putea sa va schimbe perspectiva, in sensul ca va poate face sa vedeti cum va arata agricultura europeana in viitorul apropiat, care sunt tendintele de dezvoltare.

Ramane ca dumneavoastra, agricultorii si fermierii din Romania, sa gasiti cele mai rapide cai de punere in practica a celor ce le veti vedea la Hanovra.

Si nu uitati ! Achizitionand utilaje cu prilejul AGRITECHNICA (http://www NULL.agritechnica NULL.com/startpage NULL.html ), puteti cere la Hanovra producatorilor…preturi speciale…asa, ca pentru targ!

Csaba Kis

In ajutorul dvs. rezervari hotel (https://www NULL.guna-travel NULL.com/component/k2/item/226-agritechnica-2011?gclid=COrz4bzU0asCFcJXmAodziDxUQ)

(http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/facebook?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fva-propun-o-investitie-in-cunoastere%2F&linkname=Va%20propun%20o%20investitie%20in%20cunoastere) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/twitter?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fva-propun-o-investitie-in-cunoastere%2F&linkname=Va%20propun%20o%20investitie%20in%20cunoastere) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/google_plus?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fva-propun-o-investitie-in-cunoastere%2F&linkname=Va%20propun%20o%20investitie%20in%20cunoastere) (https://www NULL.addtoany NULL.com/share)
Skip to toolbar