Profile photo of dana

by

Vacante de neuitat petrecute in pensiunile din Romania

26 June 2011 in News si Editoriale

Am stat destul de mult timp sa ne hotarim asupra titlului acestui editorial. Fiecare membru al echipei agro-network.ro a trecut prin mai multe pensiuni, atat din tara cat si din Europa. Discutand aprins experientele noastre, am realizat ca au existat cazuri in care, in aceaasi pensiune am avut parte de experiente placute sau uneori chiar foarte neplacute. Am hotarit sa sa dam posibilitatea fiecarui proprietar de pensiune, sa poata sa isi prezinte propria pensiune pe acest portal. Si va lasam pe dumneavoastra, stimati vizitatori ai portalului nostru, sa judecati daca oferta propusa corespunde scopului, pretentiilor dvs.

In cazul pensiunilor, zicala precum”omul sfinteste locul” este mai valabila ca niciodata. Am avut parte de un sejur minunat la o pensiune din judetul Hunedoara. Am fost incantati de modul in care personalul de acolo ne-a facut sa petrecem cateva zile minunate in mijlocul naturii. Dupa un an, am dorit sa repetam minivacanta, revenind la aceeasi pensiune insotiti de catva prieteni din stainatate. Am regasit pensiunea cu tot personalul schimbat, care si-a dat silinta sa regretam fiecare minut pe care l-am petrecut acolo.

Am anuntat proprietarul pensiunii de situatia creata acolo, anuntandu-l ca nu vom mai calca niciodata pe acolo. Am regretat mult aceste cuvinte, pentru ca natura nu are nicio vina ca oamenii din mijlocul ei sunt cum sunt. Am fost ferm convins anul acesta cand m-am oprit pentru cateva ore acolo ca voi regasi chipuri acre, aproape pedepsite de prezenta unui turist in pensiunea unde lucreaza. Am avut parte de o mare surpriza cand am constatat ca proprietarul a ascultat de observatiile noastre si a schimbat personalul, angajand oameni inimosi care lucreza din placere in agroturism… Deci se poate!! Parerea fiecarui dintre noi conteaza!

Iata de ce incepind cu luna iulie oferim posibilitatea tuturor vizitatorilor portalului nostru sa isi expuna parerile si observatiile. Si rugam proprietarii de pensiuni sa tina de ele….

In fond si ei sunt la randul lor uneori turisti…

Echipa agro-network

(http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/facebook?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fvacante-de-neuitat-petrecute-in-pensiunile-din-romania%2F&linkname=Vacante%20de%20neuitat%20petrecute%20in%20pensiunile%20din%20Romania) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/twitter?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fvacante-de-neuitat-petrecute-in-pensiunile-din-romania%2F&linkname=Vacante%20de%20neuitat%20petrecute%20in%20pensiunile%20din%20Romania) (http://www NULL.addtoany NULL.com/add_to/google_plus?linkurl=http%3A%2F%2Fagro-network NULL.ro%2Fvacante-de-neuitat-petrecute-in-pensiunile-din-romania%2F&linkname=Vacante%20de%20neuitat%20petrecute%20in%20pensiunile%20din%20Romania) (https://www NULL.addtoany NULL.com/share)
Skip to toolbar